Bouwhekken huren in Breda en Tilburg

Wanneer u een groot bouwproject heeft en u voor de veiligheid de omgeving af moet zetten, dan kunt u het beste uw bouwhekken huren bij Spapens Verhuur in Breda en Tilburg. We hebben al ruim 35 jaar ervaring in het verhuren en verkopen van verschillende soorten gereedschappen, machines en andere materialen die gebruikt worden in de bouw. In 2022 hebben wij het bedrijf voorzien van een nieuw jasje en ons assortiment aanzienlijk uitgebreid. Zo kunt u naast het huren van bouwhekken in Breda en Tilburg ook bij ons terecht voor heftrucks, graafmachines, aanhangwagens en nog veel meer!

Wilt u bouwhekken in Breda of Tilburg huren?

De bouwhekken die u bij ons kunt huren voor uw klus in Breda of Tilburg voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen volgens de Europese norm. We helpen u graag om al uw materialen en machines op de bouwplaats te beschermen; de bouwhekken die u bij ons kunt huren voor uw project in Breda en Tilburg zorgen ervoor dat niemand gewond kan raken tijdens de uren dat er gewerkt wordt én daarna. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ulicoten, maar wij zijn werkzaam in verschillende plaatsen in Brabant.

Bouwhekken huren: nu ook in Turnhout en Hoogstraten!

Uw bouwhekken huren voor uw project in Turnhout of Hoogstraten doet u bij ons! Spapens Verhuur zit op een steenworp afstand van Turnhout en Hoogstraten en dat maakt het makkelijk om de bouwhekken bij ons te huren voor uw klus of bouwproject. We hebben bouwhekken in verschillende soorten en maten beschikbaar, met of zonder bouwhekdoek. Onze bouwhekken zijn gemakkelijk te verplaatsen, zodat u er optimaal gebruik van kunt maken. Schakel Spapens Verhuur in voor het huren van al uw bouwhekken in Turnhout en Hoogstraten en u bent verzekerd van de beste service en kwaliteit.

1200px-2010-05-21-breda-by-RalfR-06

Interesse in onze producten? Bekijk hier ons complete assortiment

Contact over het huren van bouwhekken in Breda, Tilburg, Turnhout en Hoogstraten

Bent u benieuwd hoe u bouwhekken kunt huren in Breda, Tilburg, Turnhout of Hoogstraten? Wij zijn gevestigd in Ulicoten en zijn makkelijk te bereiken. De bouwhekken kunt u zowel zakelijk als particulier bij ons huren voor uw project in Breda en omgeving. Heeft u vragen over het huren van bouwhekken in Breda, Tilburg, Hoogstraten of Turnhout? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van machines of gereedschap kunt u altijd bij ons terecht.