Een Sarah of Abraham pop huren in Ulicoten

Wordt binnenkort een vriend, collega of familielid 50 jaar en wilt u eens goed los gaan met de versieringen? Dan is een Sarah pop de perfecte manier om dat te doen! Bij Spapens Verhuur huurt u de leukste attributen voor een tof feest. Zo zorgen we ervoor dat u voor een uitbundige versiering kunt zorgen!

Op zoek naar een Sarah pop of Abraham opblaaspop om te huren in Ulicoten?

Als er iemand 50 wordt is het traditie om de tuin en/of het huis te versieren met spandoeken en gekke versiersels. Een Sarah pop of een Abraham opblaaspop kan dan ook niet ontbreken. U kunt een Sarah pop huren in Ulicoten om de tuin van uw jarige moeder, vriendin, buurvrouw, collega of dochter eens flink vol te zetten. Daarbij kunt u natuurlijk bij ons ook een Abraham opblaaspop huren in Ulicoten, voor als uw vriend, buurman, vader of zoon vijftig jaar wordt.

Een Sarah pop huren in Ulicoten voor het perfecte feest

Als u een Sarah pop wilt huren in Ulicoten, kunt u zeker bij Spapens Verhuur terecht. Bij ons kunt u zowel een Sarah pop als een Abraham pop huren in Ulicoten. U ontvangt de pop natuurlijk met blower om de pop mee op te blazen en opgeblazen te houden, touwen en haringen om de pop stevig mee vast te zetten en een handleiding waarin staat uitgelegd hoe u de pop opzet en weer opvouwt. Zo kunt u gemakkelijk aan de slag met onze Sarah pop en weet u zeker dat deze mooi in de tuin zal staan.

1200px-2010-05-21-breda-by-RalfR-06

Interesse in onze producten? Bekijk hier ons complete assortiment

Abraham pop of Sarah pop huren in Ulicoten? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een Sarah pop om te huren in Ulicoten, of wilt u juist een Abraham pop huren in Ulicoten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk altijd een Abraham of Sarah pop huren in Ulicoten voor een scherpe prijs. Wilt u graag meer weten, of een pop huren? Neem dan gerust even contact met ons op.