Een Sarah pop huren in Hoogstraten

Als er binnenkort een vriendin, vriend, collega of familielid 50 jaar wordt, wilt u natuurlijk flink uitpakken. In Nederland is het traditie om huis en tuin te versieren met opzichtige slinkers, spandoeken en grappige poppen wanneer iemand 50 wordt. Het is dan ook hartstikke leuk om dan bijvoorbeeld een Sarah pop te huren in Hoogstraten. 

Op zoek naar een Sarah pop of Abraham opblaaspop om te huren in Hoogstraten?

Wordt er binnenkort iemand 50, dan is het leuk om eens flink los te gaan met de versiersels. Een Sarah of Abraham pop kan dan ook zeker ontbreken. Met zo’n pop kunt u de tuin immers goed versieren en kan heel de buurt meteen zien dat er in dat huis iemand 50 jaar oud is geworden. Kies er dus voor om een Sarah pop te huren in Hoogstraten voor de verjaardag van uw vriendin, collega, tante, moeder of zus. Natuurlijk kunt u bij ons ook een Abraham opblaaspop huren in Hoogstraten voor wanneer uw vriend, buurman, vader, oom, of zoon 50 jaar wordt.

Een Sarah pop huren in Hoogstraten voor het perfecte feest

Bij Spapens Verhuur huurt u beste attributen voor een tof feest. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een Sarah of Abraham pop huren in Hoogstraten. Natuurlijk ontvangt u de pop met blower om de pop mee op te blazen en opgeblazen te houden. Daarbij leveren wij ook touwen en haringen mee, zodat u de pop stevig vast kunt zetten en natuurlijk een handleiding waarin staat hoe u de pop op kunt zetten en opvouwen. U kunt dus gemakkelijk aan de slag met onze Sarah pop!

1200px-2010-05-21-breda-by-RalfR-06

Interesse in onze producten? Bekijk hier ons complete assortiment

Abraham pop of Sarah pop huren in Hoogstraten? Neem contact op!

Wilt u graag een Sarah pop huren in Hoogstraten, of bent u juist op zoek naar een Abraham pop om te huren in Hoogstraten, dan bent u bij Spapens Verhuur aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk altijd een Abraham of Sarah pop huren in Hoogstraten voor de scherpste prijs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of wilt u direct een pop huren? Dan kunt u gerust contact opnemen met ons.