Een Sarah pop huren in Turnhout

Het is in Nederland traditie om, wanneer iemand 50 wordt, de tuin en het huis uitbundig te versieren met spandoeken, opzichtige slingers en grappige poppen in allerlei maten. Viert een collega, vriendin, of familielid binnenkort haar 50e verjaardag, dan is het natuurlijk hartstikke leuk om een Sarah pop te huren in Turnhout. Wilt u graag een Sarah pop huren in Turnhout, dan kunt u zeker terecht bij Spapens Verhuur.

Op zoek naar een Sarah pop of Abraham pop in Turnhout?

Een goede versiering is niet alleen leuk om weg te zetten, voor de jarige is het ook hartstikke leuk om te zien. Niet zo gek dus dat u flink uit wilt pakken. Een Sarah pop of Abraham pop huren in Turnhout is dan een geweldige manier om een goede versiering weg te zetten. Met deze leuke, enorme opblaaspoppen zorgt u direct voor een topversiering van de tuin. Voor de buren en de buurt is het dan ook direct duidelijk dat er in dat huis iemand 50 is geworden.

Een Sarah pop huren in Turnhout voor de beste versiering

Wilt u graag een Sarah pop of Abraham pop huren in Turnhout, dan bent u bij Spapens Verhuur aan het juiste adres. Wij hebben de beste attributen en versiering voor een feestje of verjaardag en kunnen u dan ook zeker verder helpen. Zo kunt u bij ons een Abraham of Sarah pop huren in Turnhout. Bij de pop krijgt u natuurlijk ook een blower waarmee u de pop op kunt blazen en opgeblazen kunt houden. Daarbij ontvangt u een handleiding en touw en haringen om de pop stevig mee vast te zetten.

IMG_0832_2

Interesse in onze producten? Bekijk hier ons complete assortiment

Neem contact op voor een Sarah pop of Abraham pop huren in Turnhout

Als u binnenkort een 50-jarige verjaardag te vieren hebt, is het natuurlijk hartstikke leuk om de tuin uitbundig te versieren. Met de Sarah of Abraham pop van Spapens Verhuur doet u dat op de best mogelijke manier. U kunt bij ons een Abraham of Sarah pop huren in Turnhout voor de scherpste prijs. Zo weet u zeker dat u de beste versiering huurt. Heeft u nog vragen of wilt u direct huren? Dan kunt u gerust even contact met ons opnemen. We staan graag voor u klaar!