Springkussen huren in Tilburg

Zoekt u een springkussen om te huren in Tilburg omdat u binnenkort een kinderfeestje heeft of wilt u een luchtkussen huren voor een evenement in Tilburg? Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij Spapens Verhuur terecht. We vertellen u graag hoe u een springkussen kunt huren in Tilburg en over ons assortiment in evenementenverhuur.

Een luchtkussen huren in Tilburg

Bij Spapens Verhuur kunt u een luchtkussen huren voor uw feest in Tilburg voor een scherpe prijs. U kunt het springkussen voor één dag of meerdere dagen huren. Ons springkussen heeft een glijbaan en vanbinnen meerdere obstakels om overheen of tegenop te springen. Daarnaast zit er gaas aan de zijkanten om te voorkomen dat uw kinderen eruit kunnen vallen. Wist u dat een springkussen huren in Tilburg niet alleen leuk is voor kinderfeestjes? Een luchtkussen kan ook heel leuk zijn voor volwassenen op een vrijgezellenfeest, bijvoorbeeld. Laat het kind in u los door een luchtkussen in Tilburg te huren voor elk feest!

Evenementenverhuur

Heeft u een ander feest of een evenement waarvoor u een springkussen in Tilburg wilt huren? Dat kan ook bij Spapens Verhuur! Daarnaast hebben we een breed assortiment van opblaaspoppen, terrasverwarmers en picknick- en biertafels. Klapstoelen, statafels en barkrukken voor uw feest zijn ook bij ons te huren. 

Heeft u aan alles gedacht behalve de sfeermakers? Dan kunt u bij ons prikkabels huren die uw evenement of feest voorzien van sfeervol licht. Heeft u andere voorzieningen nodig zoals toiletten? Spapens Verhuur heeft verschillende toiletwagens en urinoirs in het assortiment.

Zo ziet u maar dat u bij ons terecht kunt voor meer dan alleen het huren van een luchtkussen in Tilburg!

IMG_0832_2

Interesse in onze producten? Bekijk hier ons complete assortiment

Waarom een springkussen huren in Tilburg bij Spapens Verhuur?

Spapens Verhuur is van origine een bedrijf dat machines en gereedschappen verhuurt en verkoopt. Echter is ons bedrijf in 2021 in een nieuw jasje gestoken, waardoor we ook al uw benodigdheden voor uw feesten en evenementen in huis hebben. Wanneer u bij ons uw luchtkussen wilt huren in Tilburg en omgeving, kunt u deze bij ons in Ulicoten op komen halen of ervoor kiezen om het springkussen thuis geleverd te krijgen.

Contact

Wilt u een springkussen huren in Tilburg of heeft u iets anders nodig voor uw feest? De verhuur gaat gemakkelijk via onze website, waar u het gewenste product selecteert en de data waarop u deze wilt huren. Heeft u nog vragen over een luchtkussen huren in Tilburg? Neemt u dan gerust contact met ons op!