Springkussen huren in Hoogstraten

Heeft u binnenkort een kinderfeestje? Dan mag een springkussen niet ontbreken! Bij Spapens Verhuur kunt u gemakkelijk online een springkussen huren in Hoogstraten en omgeving. Bent u benieuwd naar onze spring- en luchtkussens en wat we voor u kunnen betekenen? We geven u graag meer informatie over een spring- of luchtkussen huren in Hoogstraten.

Waarom kiezen voor Spapens Verhuur?

Spapens Verhuur heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de verhuursector. Waar we ooit begonnen als verhuur- en verkoopcentrum voor machines en gereedschappen, verhuren we nu ook alles wat u nodig heeft om een feestje te geven. Bij Spapens Verhuur kunt u uw springkussen en luchtkussen huren in Hoogstraten, voordelig en per dag. U kunt ervoor kiezen om uw springkussen bij ons in Ulicoten af te halen of door ons thuis te laten bezorgen.  

Springkussen en luchtkussen huren in Hoogstraten

Van een springkussen, daar wordt elk kind blij van! Het springkussen en luchtkussen dat u kunt huren in Hoogstraten is voorzien van een glijgedeelte en aan de binnenkant zijn er diverse obstakels waar heerlijk tegenop gesprongen kan worden. Het springkussen is aan de zijkant afgedekt met gaas, zodat het een veilig feestje blijft. Tussen ons gezegd: een springkussen of luchtkussen huren kan ook prima voor een feestje voor volwassenen – elke verjaardag, ieder jubileum en elk vrijgezellenfeest wordt er leuker door!

Een springkussen en luchtkussen huren in Hoogstraten wordt bij Spapens Verhuur een makkelijke klus. U hoeft alleen de data te selecteren waarop u het springkussen nodig heeft en de uren dat u het springkussen of luchtkussen wilt huren in Hoogstraten en u bent klaar! 

hoogstraten-10_orig

Interesse in onze producten? Bekijk hier ons complete assortiment

Ander feestje? Spapens Verhuur heeft nog meer!

Heeft u naast een springkussen om te huren in Hoogstraten nog andere leuke dingen nodig? Wij bieden voor elk evenement uitkomst! Zo kunt u bij ons ook terecht voor Sarah en Abraham poppen en opblaasbare bierpullen. Ook kunt u bij ons terrasverwarmers, bier- of picknicktafels huren en zijn we er ook als u klapstoelen of statafels nodig heeft. Wilt u meer informatie over een luchtkussen of springkussen huren in Hoogstraten of onze andere producten en diensten? Neemt u dan contact met ons op!