Springkussen huren in Turnhout

Een springkussen maakt elk feestje leuker! Daarom kunt u nu ook een springkussen huren in Turnhout bij Spapens Verhuur. Wij leveren altijd de beste kwaliteit en service en u geniet daarnaast bij ons van de scherpste prijzen. Uw springkussen huren voor uw feestje in Turnhout doet u dan ook gemakkelijk online bij Spapens Verhuur!

Uw luchtkussen huren in Turnhout bij Spapens Verhuur

De verjaardag van uw kind, dat is een bijzondere en blije dag die gepaard moet gaan met blije kindergezichten. Dat kunt u doen door een luchtkussen te huren in Turnhout; overigens is een springkussen ook heel leuk voor volwassenen! Denk eens aan een geslaagd-feestje of een vrijgezellenfeest.

Een luchtkussen huren in Turnhout en omstreken, dat doet u het beste bij Spapens Verhuur. U kunt online heel makkelijk invullen op welke dag of dagen u het springkussen wilt huren in Turnhout. Indien gewenst komen we het luchtkussen bij u thuis afleveren; u kunt er ook voor kiezen om het springkussen op te komen halen.

Spapens Verhuur: wie zijn wij?

Spapens Verhuur verkoopt en verhuurt al sinds de jaren 80 machines en gereedschappen. Sinds 2021 is ons verhuur- en verkoopcentrum in een nieuw jasje gestoken, waardoor we ook materialen voor evenementen verhuren. Onze hoofdlocatie zit in Ulicoten, maar we zijn in heel Brabant actief. Een springkussen huren in Turnhout bij Spapens Verhuur is dus geen probleem! Wilt u graag meer weten over onze andere verhuurdiensten? Lees meer over ons op deze pagina.

IMG_0832_2

Interesse in onze producten? Bekijk hier ons complete assortiment

Wij zijn er ook voor al uw andere feesten en evenementen!

We zijn er niet alleen om een springkussen of luchtkussen te huren in Turnhout, maar u kunt ook bij ons terecht als u een ander soort feest wilt geven. We hebben verschillende opblaaspoppen, zoals Sarah en Abraham, een bierpul en ringwerper. Geeft u een feestje dat (deels) buiten is in de koudere maanden? Dan kunt u bij ons een terrasverwarmer huren en ook statafels, picknicktafels en biertafels zitten in ons assortiment

U kunt natuurlijk ook uw springkussen huren in Turnhout en dit combineren met andere spullen voor het feestje, zoals klapstoelen, zodat de volwassenen gezellig kunnen kletsen terwijl de kinderen aan het ravotten zijn.

Een springkussen huren in Turnhout: contact

Heeft u vragen over een luchtkussen huren in Turnhout of een andere plaats in Brabant? Neemt u dan contact met ons op en we helpen u graag verder. Ook voor vragen over andere spullen voor feesten en evenementen staat we voor u klaar.