Evenementenverhuur in Turnhout

Organiseert u binnenkort een evenement of groot feest, dan heeft u waarschijnlijk heel wat spullen nodig. Bij Spapens kunt u terecht voor allerlei spullen om uw evenement helemaal af te maken. Zo kunt u bij ons een springkussen huren in Turnhout, maar kunt u ook bij ons terecht voor een toiletwagen of plaszuil. Als evenementenverhuur in Turnhout staan wij altijd voor u klaar en denken we graag met u mee.

Springkussen of bouwhekken huren in Turnhout? Spapens staat voor u klaar!

Evenementen zijn er in alle vormen en maten. Een springkussen huren in Turnhout kan geweldig zijn als u een evenement heeft waar veel kinderen op af zullen komen. Ook voor volwassenen kan een springkussen daarbij hartstikke leuk zijn. 

Bij een evenement is het belangrijk dat u een grote groep mensen kunt begeleiden. Bouwhekken zijn hier erg geschikt voor. U kunt de bouwhekken op verschillende locaties plaatsen, waardoor duidelijk wordt waar mensen wel en niet kunnen komen. Daarbij kunt u de bouwhekken bekleden met posters en informatiezeilen. Bouwhekken huren in Tilburg kan natuurlijk bij Spapens.

Bij Spapens een plaszuil of toiletwagen huren in Turnhout

Als u een evenement organiseert heeft u natuurlijk ook toiletwagens of plaszuilen nodig. Het is belangrijk om voldoende toiletgelegenheden voor uw bezoekers te regelen. Een toiletwagen of plaszuil huren in Turnhout doet u het beste bij Spapens. Wij leveren de toiletwagens en plaszuilen uiteraard grondig gereinigd en helpen u met het aansluiten van de wagens. Onze toiletwagens zijn daarbij erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. 

IMG_0832_2

Interesse in onze producten? Bekijk hier ons complete assortiment

Een terrasverwarmer en koelkast huren in Turnhout van hoge kwaliteit

Ook een terrasverwarmer en koelkast kunnen erg van pas komen wanneer u een evenement organiseert. Wilt u graag een koelkast of terrasverwarmer huren in Turnhout, dan weet u zeker dat u bij ons spullen van hoge kwaliteit huurt. Wij onderhouden al onze artikelen zeer grondig en zorgen er daardoor voor dat u altijd spullen die écht goed werken van ons ontvangt.

Neem contact op met onze evenementenverhuur in Turnhout!

Bent u op zoek naar een goede evenementenverhuur in Turnhout? Zoek dan niet verder, bij Spapens Verhuur bent u aan het juiste adres! Wij verhuren alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement en we denken graag met u mee? Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!