Stoelen en tafels huren in Turnhout

Geeft u binnenkort een knalfeest, viert u een bruiloft of heeft u een ander evenement waarvoor u stoelen en tafels wilt huren in de omgeving van Turnhout? Dan zit u bij Spapens Verhuur goed! Onze verhuur van tafels en stoelen nabij Turnhout is niet alleen voordelig, maar we hebben ook nog eens een breed assortiment: voor elk feest hebben wij een tafel of stoel te huur!

Tafels en statafels huren nabij Turnhout voor uw feest

Wanneer u een feest geeft of evenement organiseert, dan kan het handig zijn om tafels of statafels te huren. In de buurt van Turnhout kunt u daarvoor terecht bij Spapens Verhuur; onze verhuur zit in Ulicoten en is dus niet ver weg. 

We hebben verschillende soorten tafels om te huren voor uw feest in Turnhout. Zo kunt u bij ons biertafels en picknicktafels huren voor een leuk feest in de tuin of voor een evenement zoals een foodtruck festival. Viert u een bruiloft? Dan kan een buffettafel niet uitblijven, natuurlijk! Ook statafels huren voor uw feest in Turnhout kan bij ons. We hebben zowel houten statafels als statafels van kunststof. Wilt u de statafels netjes en schoon houden? Dan kunt u bij ons ook een statafelrok huren. 

Of u er nu voor kiest om gewone tafels of statafels te huren voor uw evenement in Turnhout, u mag ervan uitgaan dat wij kwaliteit leveren; de tafels worden altijd schoon opgeleverd, zodat u er direct gebruik van kunt maken.

IMG_0832_2

Stoelen huren in de buurt van Turnhout: voor elke gelegenheid de juiste stoel

Heeft u niet alleen tafels nodig, maar zoekt u ook stoelen om te huren nabij Turnhout? Uiteraard kunt u daarvoor ook bij ons terecht. We hebben stoelen voor ieder evenement in huis. Zo kunt u kiezen voor houten klapstoelen voor uw bruiloft of voor chique horeca stoelen, die handig van pas komen tijdens het diner. Onze barkrukken kunt u bijvoorbeeld gebruiken wanneer u statafels bij ons wilt huren voor uw feest in Turnhout, maar mensen wel de gelegenheid wilt geven om te zitten. Wanneer u stoelen wilt huren die uw feest in Turnhout net dat beetje extra geven, dan kunt u kiezen voor onze rode stoelen op wieltjes. Zo geeft u uw feest niet alleen meer uitstraling, maar zitten uw gasten ook nog eens extra comfortabel. 

Interesse in onze producten? Bekijk hier ons complete assortiment

Spapens verhuur: voor de verhuur van tafels en stoelen nabij Turnhout en nog veel meer!

Onze verhuur voor tafels en stoelen nabij Turnhout is erg voordelig. Stoelen, tafels of statafels huren voor uw feest in Turnhout, dat doet u doorgaans al onder de tien euro! De totaalprijs hangt af van hoeveel stoelen en tafels u wilt huren en hoeveel stuks u precies in Turnhout nodig heeft. 

Buiten verhuur van tafels en stoelen in de omgeving van Turnhout, kunt u bij ons nog veel meer benodigdheden voor uw evenement huren. Zo kunt u dankzij onze koelkast uw versnaperingen goed koel houden, kunnen uw gasten met onze garderobe hun jas kwijt en kunt u bij ons terecht voor sfeervolle verlichting. Organiseert u een groot evenement, bijvoorbeeld een festival? Dan kunt u bij ons ook terecht voor toiletten en urinoirs – dat is wel zo handig! 

Contact en informatie

Wilt u weten welke statafels, stoelen en tafels beschikbaar zijn om te huren voor uw feest in Turnhout of heeft u vragen over het ophalen? Neemt u dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder. Ook wanneer u naast stoelen en tafels nog andere benodigdheden wilt huren voor uw feest in Turnhout staan we voor u klaar!